Met welke klachten ga je naar een homeopaat?

Bij welke klachten kun je denken aan klassieke homeopathie?

 

Een breed scala aan klachten kunnen met behulp van homeopathie behandeld worden. Klachten die acuut ontstaan, denk aan sportblessures, griep, verkoudheden. Maar ook klachten die al langer bestaan of regelmatig terugkeren. 

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

– Hooikoorts, allergieën

– Hoofdpijn, migraine

– Menstruatieklachten, opvliegers

– Overgangsklachten

– Oorontstekingen

– Spijsverteringsklachten

– Slapeloosheid, slaapproblemen

– Concentratieproblemen, rusteloosheid

– Somberheid, verdriet en rouw

 

 

Voor wie en welke leeftijd?

 

Homeopathie is geschikt voor alle leeftijden, een baby, een peuter, een kleuter, een kind op de lagere school, een tiener en natuurlijk volwassenen(man, vrouw).

Bij kinderen en babies, kunnen klachten zijn darmkrampjes, eczeem, allergieën, snotneusjes die niet overgaan, maar ook slecht slapen, onrustig zijn. In de leeftijd van de lagere school of bij een pubers zie je klachten als acné, (water)wratjes, maar ook een slechte concentratie, faalangst, of weinig energie. Ook tijdens de zwangerschap kan homeopathie helpen bij bijvoorbeeld misselijkheid of andere klachten. Op oudere leeftijd kan homeopathie verlichting bieden bij bijvoorbeeld gewrichtsklachten, stijfheid, of bij verdriet en rouw.

U kunt direct een afspraak maken met mij. U heeft geen verwijzing nodig van een huisarts of specialist. Indien het nodig of gewenst is, is er samenwerking of overleg mogelijk. Natuurlijk wordt uw toestemming dan vooraf gevraagd. 

Adres

Langeloop 12 P, 1742 PB Schagen

Openingstijden

Ma-Wo-Vrij: 09:00 – 17:00

Do: 19:00-21:00