Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Hutter

Tijdens mijn behandelingen probeer ik zo uitgebreid mogelijk een beeld te krijgen van welke gezondheidsklachten u heeft en de eigenschappen die typerend voor u zijn. Hierbij vind ik het belangrijk om  te kijken naar de hele mens, niet alleen het specifieke ziekte-symptomen. Wat speelt er allemaal, zowel fysiek als mentaal. Door samen te onderzoeken wat de klachten zijn en welke gebeurtenissen u op uw pad bent tegengekomen, kan ik een gefundeerde keuze maken om een homeopathisch middel te kiezen die u weer verder kan helpen.

Tijdens mijn studie aan de Academie voor Klassieke Homeopathie in Zwolle heb ik ervaren dat het belangrijk is om te onderzoeken wie de patiënt is, wat maakt iemand uniek? Welke karaktereigenschappen, hoe ga je om met met problemen, emoties, waar hou je van, wat is typerend voor jou. Ik wil graag deze puzzel samen oplossen en ontdekken wie u bent. Op deze manier kan ik de behandeling afstemmen op uw persoonlijk, het is maatwerk. Deze persoonlijke aanpak maakt dat de beste resultaten worden bereikt om iemand zich weer goed te laten voelen. De totale en persoonlijke aanpak, hetgeen de basis is voor klassieke homeopathie, vindt u terug in mijn behandelingen.

Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Ik ben het eerste deel van mijn werkzame leven bedrijfskundige geweest. Mijn interesse voor een medisch beroep en om met mensen samen te werken, was er ook altijd. De wens om in mijn werk mens en gezondheid te combineren nam meer en meer toe. In de homeopathie vond ik naast deze aspecten een wereld van ongekende natuurlijke bronnen om iemand te helpen met gezondheidsklachten. Daarom heb ik de afgelopen 6 jaar de opleiding tot klassiek homeopaat gevolgd aan de Academie voor Klassieke Homeopathie in Zwolle. In de opleiding heb ik heel veel geleerd over ziekte en gezondheid en ook hoe ieder mens verschillend is. Tijdens de opleiding ben ik door ervaren klassieke homeopaten opgeleid. Waardoor ik op een gedegen manier ben voorbereid, zowel praktisch als theoretisch op een beroep waarbij ik mensen kan helpen om op een natuurlijke manier met hun gezondheid bezig te zijn. Ik voel mij bevoorrecht dat ik daar een bijdrage aan kan leveren.

Adres

Langeloop 12 P, 1742 PB Schagen

Openingstijden

Ma-Wo-Vrij: 09:00 – 17:00

Do: 19:00-21:00