Tarieven

Soort consult                                         

  • Eerste consult:          95,=
  • Vervolg-consult:        75,=
  • Telefonisch consult: € 25,=
    (Voor een telefonisch consult worden alleen kosten in rekening gebracht, als het buiten de behandeling omgaat.)

Ik ben geregistreerd bij de beroepsvereniging van Klassieke Homeopaten (de NVKH). Via de NVKH ben ik tevens aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ. Hiermee is gewaarborgd dat de praktijk voldoet aan de kwaliteitseisen van de NVKH.
De NVKH stelt hoge kwaliteitseisen aan de behandelende homeopaat en de praktijk wat betreft nascholing, praktijkvoering en waarneming. Vanuit de NVKH is de behandelaar aangesloten bij Quasir. Quasir behandelt klachten en geschillen in de complementaire zorg. 

 

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de kosten van uw behandeling gedeeltelijk via de aanvullende verzekering. Voorwaarde voor de vergoeding is dat de behandelaar is aangesloten bij de beroepsvereniging NVKH (Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten). Via de onderstaande link: het vergoedingenoverzicht 2024 kunt u uw vergoeding terugvinden. 

Klachten en geschillencommissie   

 

Mocht u ontevreden zijn en een klacht willen indienen. Dan wil ik graag eerst samen in gesprek. We kunnen dan bespreken, waar het probleem zit en onderzoeken of we tot een oplossing kunnen komen. Komen we er niet samen uit, dan kunt u officieel een klacht indienen. Ik volg de richtlijnen die opgesteld zijn door de beroepsvereniging NVKH (Nederlandse Vereniging van Klassieke Homeopaten) en de RBCZ(de overkoepelende organisatie voor beroepsoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen). 

 

De officiële melding van uw klacht kunt u doen via de nvkh.nl of via Quasir.nl

 

Bent u niet tevreden met de behandeling van uw klacht door de klachtenfunctionaris? Dan kunt u contact opnemen met de geschillencommissie zorggeschil.nl.

 

Afspraak verzetten?

Wilt u uw afspraak verzetten, dan kunt u kosteloos uw afspraak wijzigen tot minimaal 24 uur van te voren. Anders wordt de tijd die voor het consult gereserveerd stond in rekening gebracht.

Contact?

LOCATIE

Langeloop 12 P, 1742 PB Schagen

Openingstijden

Ma-Wo-Vrij: 09:00 – 17:00

Do: 19:00-21:00