Mijn werkwijze

De behandeling

Een homeopathische behandeling is een behandeling op maat. Een behandeling helemaal afgestemd op u en uw klachten. Iedereen is namelijk uniek en iedere klacht is weer anders. In een persoonlijk gesprek van ongeveer anderhalf uur probeer ik meer te weten te komen over uw klachten en de bijzonderheden van deze klachten. Dit gesprek heet een anamnese. 

 

In de anamnese maak ik gebruik van een uitgebreide vragenlijst, waarmee ik een beeld krijg van uw klacht(en) en de eigenschappen die u uniek maken. Aan de hand van de uitkomst van deze anamnese, kan ik het juiste homeopathische middel vinden dat past bij u en uw klachten. U ontvangt het middel ongeveer één week na onze afspraak.

 

Dit homeopathische middel zorgt ervoor dat het zelfherstellend vermogen van uw lichaam wordt aangesproken en u zich beter zult gaan voelen.

 

Het vervolg

Na onze afspraak hebben we na ongeveer 2 weken contact om te horen hoe het gaat. We maken een vervolg-afspraak na 6 weken. Hoeveel vervolg-afspraken nodig zijn, is afhankelijk van uw klachten.

 

 

Adres

Langeloop 12 P, 1742 PB Schagen

Openingstijden

Ma-Wo-Vrij: 09:00 – 17:00

Do: 19:00-21:00